Kisgeresd vendégház

Kisgeresd vendégház a buja udvar

Kisgeresd alig több mint 20 házának egyikében találhatod a Kisgeresd Vendégházat.

Kisgeresd Vendégház udvar
Kisgeresd Vendégház udvar

A Kisgeresd vendégház majd 250 négyzetméteres lakóterülettel, 6 szobával, két fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, egy fedett és egy árnyékolt terasszal, ízlésesen parkosított, majd 2000 négyzetméteres kerttel, (felújítás előtt álló medencével), tűzrakóhellyel, trambulinnal várja a csöndes nyugalomban pihenni vágyókat.

Telente 6 db inverteres klíma készülék gondoskodik a fűtésről, de rendelkezésre áll a teljes házat kiszolgálni képes gázfűtés valamint 3 kandalló és egy cserépkályha ontja magából a semmi máshoz sem hasonlítható meleget.

A Vendégházban maximum 15-en tudnak kényelmesen aludni.

A vendégház konyhája jól felszerelt, ha sütni főzni szeretnél, de lehetőség van a teraszon, vagy a medence partján is finom étkeket készíteni a hordozható gázgrillen.

A Kisgeresd vendégház ideális helyszín:

Árak és feltételek a Kisgeresd vendégházban:

A házat az alábbi lehetőségek szerint lehet bérbevenni.

  1. Három szoba, konyha és a két fürdőszoba, maximum 8 fő részére, 35.000.- Ft/éjszaka. (ez csupán 4.375.- Ft/fő/éjszaka)
  2. A teljes ház, maximum 15 fő részére, 55.000.-/éjszaka (ez csupán 3.666.- Ft/fő/éjszaka)

Egy hetes tartózkodás (minimum 6 éjszaka) esetén 10% kedvezmény, míg csupán 1 éjszakás foglalás esetén 10% felár terheli a fenti árakat.

Kiemelt/ünnepnapok (szilveszter, Geresdlaki gőzgombóc fesztivál, Busójárás …stb.) egyedi áraival kapcsolatban kérjük érdeklődjön, a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A ház az első foglalási napon 14:00-tól foglalható el, az utolsó napon pedig 10:00-ig kell elhagyni.

Érdeklődni a kapcsolati lapon található elérhetőségek valamelyikén!