Családi nyaralás Kisgeresden

Családi nyaralás -Kisgeresd Vendégház

Ha olyan helyet keresel a nyaraláshoz, ahol az egész család jól érezheti magát, ahol nem kell aggódni a gyerekek miatt az idegen környezetben, a Kisgeresd Vendégház tökéletes választás, hogy tökéletes legyen a családi nyaralás.

Gyerekbarát környezet, gyerekbarát falu.

Kisgeresd harangtorony
Kisgeresd harangtorony

A kis zsákfalu egyetlen utcáján szinte sosem jár autó. Nem kell aggódni, ha az utcán bolondoznak a gyerekek, ha netán kevésnek bizonyulna a nem kis udvar.

A faluban kedves emberek élnek, akik mindig szívesen fogadják, ha egy-két gyerek szeretné megsimogatni a bárányokat, vagy megnézné a vidéki udvar bármelyik álatát.

A falu tartozéka már az utcán szaladgáló, minden autót megkergető, jámbor puli.

Ha kirándulni támad kedve a családnak, lehetőség van rövidebb sétákra a kilátóhoz vagy a 300 éves akáchoz, de nagyobb túrákra is van mód a szomszédos erdőben, amelynek részletes térképét a Kisgeresd Vendégházban megtalálja az érdeklődő.

 

Kisgeresd vendégház a buja udvar
Kisgeresd vendégház a buja udvar

A vendégház udvarán levő trambulin a gyerekek nagy kedvence szokott lenni, de akár az egész család közösen is ugrándozhat egyszerre.

Az estéket tűzrakással, közös szalonnasütéssel, a Kisgeresd vendégházban található társasjátékokkal lehet szinesíteni.

A vendégház méretei lehetővé teszik, hogy akár három család egyszerre vegyen részt a családi nyaralás nyújtotta élményekben.

Ha keresed a megfelelő helyszínt a családi nyaralásra, ne habozz, keress minket a szabad időpontokkal kapcsolatban!

Kisgeresd vendégház – kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .